top of page

BOREK DOMA ZDEMOLOVAL CHVALŠINY

V 9.kole se na Borku střetla dvě mužstva sousedící v tabulce. Domácí toužili po zisku tří bodů a nechtěli nechat nic náhodě.


DAVID HÁJEK BYL K NEUDRŽENÍ


Již od prvních minut bylo vidět podle jakých not se bude hrát. Domácí se tlačili do útoku a hned v první minutě z toho byl první rohový kop. K odraženému míči se dostal O. Vaník a s pomocí hostujícího obránce otevřel skóre zápasu 1:0. V 8.min nezvládl kličku hostující gólman a David Hájek dal svůj první gól 2:0. Domácí měli jasně navrch a po ose R. Horejš, O. Vaník dával David Hájek už na 3:0. To běžela 23.min. Další gól přidal David Hájek ve 27.min po vysunutí od M. Leštiny a zkompletoval tak HATTRICK 4:0. Pátý gól dal opět David Hájek tentokráte z trestného kopů a do kabin jsme šli za jasného stavu 5:0. Další šance ještě nevyužili D. Šťastný, M. Michal a R. Horejš.


HÁJEK ŘÁDIL I V DRUHÉ PŮLI


I do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a D. Hájek mohl přidat další gól, ale gólman byl tentokráte pozorný. V 53.min R. Horejš vybojoval míč přihrál do vápna na D. Šťasného, který přenechal na kapitána Martina Leštinu a ten s instinktem zabijáka chladnokrevně zakončil 6:0. V 64.min prošel do vápna opět David Hájek  a tentokráte pravačkou navýšil na 7:0. V 75.min se dostal do úniku M. Farka a ve vápně byl faulován hostujícím gólmanem PENALTA. Tu si vzal na starost R. Horejš, ale jeho střelu k tyči hostující gólman vyrazil na roh. V 79.min dorazil David Hájek střelu R. Horejše a bylo to už 8:0. V 81.min chyboval J. Endlicher a hostující Jakub Decarli zaznamenal čestný úspěch hostů 8:1. Poslední slovo však měl střelec utkání David Hájek dal svůj 7. gól v utkání a pečetil na konečných 9:1 pro domácí.


Ohlasy:

Radek Horejš(FK Borek)

Do utkání jsme vstoupili aktivně a po celou dobu ho měli pevně ve svých otěžích. Konečně nám vyšlo utkání herně i gólově k čemuž hosté také dost přispěli. Snad jsme si nechali nějaké góly na další utkání v Roudném.   



12 zobrazení0 komentářů

Comentários


bottom of page