top of page

🎙REPORT⚽️⚽️




BOREK SI DOMA PŘIPSAL DALŠÍ TŘI BODY



11.kolo poslalo na Borek mužstvo SK Mladé, které potřebuje body jako sůl a tak se čekal tuhý boj o tři body.



PROMĚŇOVÁNÍ ŠANCÍ ROZHODLO O VÝHŘE DOMÁCÍCH



Už ve 3.min se k odraženému míči za vápnem dostal Jaroslav Houška a střelou o tyč otevřel skóre 1:0. Pak ovšem přišli slabší momenty domácích. Zaváhání v obraně mohl trestat samostatným nájezdem M. Černý, ale jeho střelu zastavila levá tyč. Chvíli na to se pokoušel trefit odkrytou bránu domácích V. Moudrý, ale pro změnu trefil jen pravou tyč. A tak platilo známé nedáš dostaneš. O. Hanžl zatáhl míč po lajně a poslal parádní centr před bránu, který Radek Horejš poslal z voleje k tyči 2:0. Hra se pak uklidnila a domácí kontrolovali hru. Třetí gól přidal D. Hájek, ale pro předchozí faul nebyl uznán. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0.



DOMÁCÍ ŠANCE UŽ JEN ZAHAZOVALI



Domácí s dvou gólovým náskokem v zádech nikam nespěchali, přesto se v 55.min dostal do velké šance O. Hanžl jeho střela však branku minula. V 62.min vyslal do únik R. Horejš D. Hájka, ale ani jemu se nepodařilo dopravit míč do branky. V 76.min vyslal J. Houška do úniku O. Hanžla ten si ovšem v rozhodující moment balón ukopu. Poslední velkou šanci měl po přihrávce D. Hájka J. Dvořák, ale ani ten na J. Černého v bráně hostů nevyzrál. A jelikož ani hosté neměli přesnou mušku utkání skončilo výsledkem 2:0.



OHLASY:


Radek Horejš(FK Borek)


Vstup do zápasu nám vyšel. Pak jsme měli štěstí při dvou tyčích hostů to ale bylo z jejich strany vše. Do více vyložených šancí se už nedostali a jejich střeli z dálky byli hodně nepřesné. Přesto se jednalo o nepříjemného a důrazného soupeře.






3 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page